AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopter sesi duymak

Kahve falında helikopter sesi duymak

Kahve falında helikopter sesi duymak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hayatından razı geleceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helikopter sesi duymak gördüyseniz:

  • Size rahatsızlık veren bazı değişimler yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında helikopter sesi duymak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zikir sesleri duymak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ruh sesi duymak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Kahve falında kızının sesini duymak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, yüzünü güldüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak işyerini kapatacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan sesi duymak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir