AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup titremek

Kahve falında korkup titremek

Kahve falında korkup titremek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yardım edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında korkup titremek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında korkudan titremek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkup titremek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sinirden titremek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında elleri titremek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü titremek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken titremek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında heyecandan titremek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli titremek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir