AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü titremek

Kahve falında yüzü titremek

Kahve falında yüzü titremek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü titremek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında yüzü titremek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinirden titremek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan titremek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret eder.

Kahve falında korkup titremek üzüleceğine ve yıkılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli titremek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken titremek geçim derdi çekeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında heyecandan titremek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında namazda titremek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir