AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri titremek

Kahve falında elleri titremek

Kahve falında elleri titremek gülen yüzünün de solacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri titremek gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında elleri titremek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet eder.

Kahve falında eli titremek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında heyecandan titremek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sinirden titremek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında üşümek titremek ün sahibi olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkup titremek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken titremek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan titremek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir