AnaSayfa / Genel / Kahve falında heyecandan titremek

Kahve falında heyecandan titremek

Kahve falında heyecandan titremek geçim derdinin kalmayacağına, çeşitleneceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında heyecandan titremek gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında heyecandan titremek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına yorulur.

Kahve falında birini görüp heyecanlanmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, başının ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda heyecanlanmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında heyecandan bayılmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında çok heyecanlanmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında heyecanlandığını görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, parasının azalacağına inanılır.

Kahve falında korkup titremek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elleri titremek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir