AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan titremek

Kahve falında korkudan titremek

Kahve falında korkudan titremek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında korkudan titremek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Kahve falında korkudan titremek borçların kısa sürede ödeneceğine, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında korkup titremek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında üşümek titremek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında soğuktan titremek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eli titremek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazda titremek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken titremek edilen duaların kabul olacağına, kendisiyle övüneceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri titremek hayatının yoluna gireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir