AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan uyanmak

Kahve falında korkudan uyanmak

Kahve falında korkudan uyanmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında korkudan uyanmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkup uyanmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında korkudan uyanmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkuyla uyanmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında uyuyan birini uyandırmak çok büyük başarılara kavuşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah namazına uyanmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir