AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkuyla uyanmak

Kahve falında korkuyla uyanmak

Kahve falında korkuyla uyanmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Kahve falında korkuyla uyanmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında korkup ağlayarak uyanmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalettir.

Kahve falında korkuyla uyanmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında korkudan uyanmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkup uyanmak zor günler geçireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak uyandığını görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında ağlamak uyandığında da ağlamak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşerken uyanmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir