AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla korkutulmak

Kahve falında yılanla korkutulmak

Kahve falında yılanla korkutulmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla korkutulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında yılanla korkutmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yılandan korkup kaçmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Kahve falında yılanla korkutulmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytandan korkup dua okumak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, gülüp eğleneceğine işarettir.

Kahve falında balkon korkuluğu görmek sıkıntısından kurtulacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında korkup sarılmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkularını görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi korkutmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir