AnaSayfa / Genel / Kahve falında yataktan kalkmak

Kahve falında yataktan kalkmak

Kahve falında yataktan kalkmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yataktan kalkmak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında yataktan kalkmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına inanılır.

Kahve falında sabah namazına kalkmak içinin ferahlayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kalkmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuktan kalkmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece namazına kalkmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, karısının çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah erken kalkmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir