AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak kıtlığın meydana geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atla şaha kalkmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah namazına kalkmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına inanılır.

Kahve falında gece namazına kalkmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuktan kalkmak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalyeden kalkmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir