AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak bağırmak

Kahve falında korkarak bağırmak

Kahve falında korkarak bağırmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, dualarının karşılığını göreceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zenginliğinin süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak bağırmak gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında korkarak bağırmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında denizden korktuğunu görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güney koreli görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümden korkmamak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koreli erkek görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Kahve falında annenin korktuğunu görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kor halinde ateş görmek kalbinin küt küt edeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir