AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçeye su içirmek

Kahve falında serçeye su içirmek

Kahve falında serçeye su içirmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında serçeye su içirmek gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Kahve falında serçeye su içirmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında serçeye su vermek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında şalgam suyu içtiğini görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir hayvana su içirmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kirli su içmemek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek sosyal hayatını da askıya alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında annenin su içtiğini görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında anneye su içirmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir