AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopuk bebek görmek

Kahve falında kafası kopuk bebek görmek

Kahve falında kafası kopuk bebek görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası kopuk bebek gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kopuk bebek kafası görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopuk bebek görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında kopuk kafa görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir