AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk parmak görmek

Kahve falında kopuk parmak görmek

Kahve falında kopuk parmak görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kopuk parmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında kopuk parmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kopuk parmak görmek büyük kazanç sağlanacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kopuk kemer görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu kopuk görmek çok yorulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında kopuk saç görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kopuk görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk balık görmek kalbinin küt küt edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başı kopuk insan görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir