AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk kafa görmek

Kahve falında kopuk kafa görmek

Kahve falında kopuk kafa görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kopuk kafa gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında kopuk kafa görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kopuk bebek kafası görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, önünü göremez olacağına inanılır.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir