AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk el görmek

Kahve falında kopuk el görmek

Kahve falında kopuk el görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk el gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kopuk el görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu kopuk görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulur.

Kahve falında kopuk zincir görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopuk kablo görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında kopuk kafa görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk inek görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, bekârlığına da veda edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir