AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kopuk görmek

Kahve falında kolunu kopuk görmek

Kahve falında kolunu kopuk görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında kolunu kopuk gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında kolunu kopuk görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile hayatının hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol görmek kazancının bereketleneceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kolu kopuk görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk insan görmek işini büyüteceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kopuk bacak görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk zincir görmek ettiği zararları telafi edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir