AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kopuk balık görmek

Kahve falında başı kopuk balık görmek

Kahve falında başı kopuk balık görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başı kopuk balık gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Kahve falında başı kopuk balık görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Kahve falında kopuk baş görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında başı kopuk inek görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopuk insan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir