AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden çıkmak

Kahve falında köprüden çıkmak

Kahve falında köprüden çıkmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden çıkmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Kahve falında köprü çıkmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden çıkmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında köprüye çıkmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş köprüden geçmek bunun şans olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek iyi hissedeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında ahşap köprü görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret eder.

Kahve falında köprüden atılmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının köprüden düştüğünü görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir