AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle vakit geçirmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle vakit geçirmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle güzel vakit geçirmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle vakit geçirmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında vakitsiz ezan duymak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında beş vakit namaz kılmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında vakitsiz oruç bozmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vakit namazı kaçırmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir