AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü yaptırmak

Kahve falında köprü yaptırmak

Kahve falında köprü yaptırmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, elindeki malların gideceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında köprü yaptırmak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında eski köprü görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ağaç köprü görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında köprüden atıldığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden düşen birini görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü ayağı görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir