AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde altın kolye görmek

Kahve falında yerde altın kolye görmek

Kahve falında yerde altın kolye görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, manevi olarak hasar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde altın kolye gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yerde altın kolye görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalettir.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yerde kolye bulmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde kolye görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpli altın kolye görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birine altın kolye vermek duygularının karşılık göreceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın renginde kolye görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir