AnaSayfa / Genel / Kahve falında korktuğunu görmek

Kahve falında korktuğunu görmek

Kahve falında korktuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, asık yüzlerin güleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında korktuğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormak gerekebilir.

Kahve falında birinden korktuğunu görmek zorlanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında depremden korkmamak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kor ateşi söndürmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak kalkmak kafa dağıtacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında korkma görmek kendi işini kuracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslandan korktuğunu görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir