AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe kemik vermek

Kahve falında köpeğe kemik vermek

Kahve falında köpeğe kemik vermek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe kemik vermek gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında köpeklere kemik vermek kişinin kazancının çoğalacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe kemik atmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe kemik vermek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kemikleri görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklere kemik atmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek kemiği görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda kemikler görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir