AnaSayfa / Genel / Kahve falında balçık çamurda yürümek

Kahve falında balçık çamurda yürümek

Kahve falında balçık çamurda yürümek kazançlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zor günlerin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balçık çamurda yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında balçık çamurda yürümek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balçık çamuru görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur balçık görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur ve balçık görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balçığa girmek daima zinde ve genç kalacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında balçığa düşmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balçıkta boğulmak büyük kazançlar sağlayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında balçıkta yüzmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir