AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek pisliğini görmek

Kahve falında köpek pisliğini görmek

Kahve falında köpek pisliğini görmek sorunlar altında ezileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, galibiyetlerinin artacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek pisliğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında köpek pisliği toplamak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek pisliğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği yemek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir