AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalettir.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında köpek pisliği temizlemek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında insan pisliği temizlemek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında at pisliği temizlemek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bebek pisliğini temizlemek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir