AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek oynamak

Kahve falında köpek oynamak

Kahve falında köpek oynamak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, güçlükle elde edilecek başarı, şansının ve kısmetinin kapanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında köpek oynamak gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Kahve falında köpekle top oynamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle oyun oynamak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında siyah köpekle oynamak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle oynamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz köpek oynamak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında köpek oyun oynamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir