AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Kahve falında örümceği öldürmeye çalışmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yanlış işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında arı öldürmeye çalışmak fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir