AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken köpek görmek

Kahve falında namaz kılarken köpek görmek

Kahve falında namaz kılarken köpek görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken köpek gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında namaz kılan köpek görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken köpek görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılan kişileri görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişiyi namaz kılarken görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek başarının ve mutluluğun geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında camide namaz kılan erkekler görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sorunların tek kalemde silineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemi namaz kılarken görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir