AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kellesi görmek

Kahve falında köpek kellesi görmek

Kahve falında köpek kellesi görmek her anlamda şifa bulmaya, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yardımın alınacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, hak yolunu tutacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kellesi gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında köpek kellesi görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kelle soğan görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle eti görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kelleli altın görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kendini kelleşmiş görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi kellesi temizlemek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin kellesini kesmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında kadın kellesi görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir