AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi kellesi temizlemek

Kahve falında keçi kellesi temizlemek

Kahve falında keçi kellesi temizlemek kişinin eski aşkına geri döneceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hasta ise bakacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi kellesi temizlemek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize yardımı olabilecek aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında keçi kellesi temizlemek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi kelle görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında keçi kellesi görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kelle paça temizlemek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle temizlemek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında koyun kellesi temizlemek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana kellesi yüzmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş koyun kellesi görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir