AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ısırması görmek

Kahve falında köpek ısırması görmek

Kahve falında köpek ısırması görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret eder.

Kahve falında köpek ısırması gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru köpek ısırması görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ısırmasından kurtulmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı ısırması görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz köpek ısırması görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir