AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köpek ısırması görmek

Kahve falında beyaz köpek ısırması görmek

Kahve falında beyaz köpek ısırması görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, bunun farkına varacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz köpek ısırması gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz köpek ısırması görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek ısırmasından kurtulmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında köpek ısırması görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ısıracak köpek görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru köpek ısırması görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ısırıyor görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir