AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekbalığı ısırması görmek

Kahve falında köpekbalığı ısırması görmek

Kahve falında köpekbalığı ısırması görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, spor yapmaya başlanılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında köpekbalığı ısırması gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında köpek ısırması görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kuduz köpek ısırması görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek kısa sürede başarısının artacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak hayatın temposunun yükseleceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını köpek ısırırken görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında elini köpek ısırması görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ısırmayan köpek görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırması ve köpeği öldürmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir