AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek eti pişirmek

Kahve falında köpek eti pişirmek

Kahve falında köpek eti pişirmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek eti pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Kahve falında köpek eti pişirmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek pişirdiğini görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pişirmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında köpek kafası pişirmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının et pişirdiğini görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında piliç eti pişirmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ızgarada et pişirmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret eder.

Kahve falında fare eti pişirmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir