AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare eti pişirmek

Kahve falında fare eti pişirmek

Kahve falında fare eti pişirmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntılarından arınacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında fare eti pişirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Kahve falında fare eti pişirmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare pişirmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Kahve falında fare pişirip yemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz eti pişirdiğini görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde et pişirmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ızgarada et pişirmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz eti pişirmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir