AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının et pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının et pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının et pişirdiğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının et pişirdiğini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında domuz eti pişirmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında fare eti pişirmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında dana eti pişirmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi eti pişirmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi eti pişirmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti pişirmek güzel bir evlilik yaşanacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında etli bamya pişirmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı et pişirdiğini görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir