AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek pişirdiğini görmek

Kahve falında köpek pişirdiğini görmek

Kahve falında köpek pişirdiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında köpek pişirmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti pişirmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında köpek pişirdiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, daima önüne bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kafası pişirmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, elindekini de bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ahtapot pişirmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer pişirmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yufka pişirdiğini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir