AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balık yakalamak

Kahve falında köpek balık yakalamak

Kahve falında köpek balık yakalamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında köpek balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında köpek balığı yakaladığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balık yakalamak sevdikleri ile bir arada olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı yakalamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığını yakalamak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Kahve falında köpek yakalamak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir