AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı yakalamak

Kahve falında köpek balığı yakalamak

Kahve falında köpek balığı yakalamak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, neredeyse kahrolacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, rızık elde edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında köpek balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında köpek balığı yakaladığını görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığı yakalamak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek balığını yakalamak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balık yakalamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak hayırlı adımlar atılacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek yakalamak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir