AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yavrusu yakalamak

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalettir.

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek yavrusu yakalamak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal yavrusu yakalamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu yakalamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı yavrusu yakalamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir