AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı yediğini görmek

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek maddi yükünün artacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, huzur ve kazanç getireceğine, rahatlayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığının birini yediğini görmek zorluklarla boğuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe et yedirmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, günah ve suç işleyeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin koyunu yediğini görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir