AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını yandığını görmek

Kahve falında ayağını yandığını görmek

Kahve falında ayağını yandığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını yandığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Kahve falında ayağın yandığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını yandığını görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının yandığını görmek borca batacağına, isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların yandığını görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayaklarının yandığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudun yandığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet eder.

Kahve falında buğday yandığını görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir