AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ve köpek görmek

Kahve falında civciv ve köpek görmek

Kahve falında civciv ve köpek görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv ve köpek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalettir.

Kahve falında köpek ve civciv görmek içinin huzurla dolacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv ve köpek görmek rızkının çeşitleneceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek kadim dostlar edineceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz civciv görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü civciv görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında civciv ısırdığını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir