AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana taş attığını görmek

Kahve falında birinin sana taş attığını görmek

Kahve falında birinin sana taş attığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin sana taş attığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana taş attığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin sana mesaj attığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında taş atıp cam kırmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göle taş attığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Kahve falında suya taş attığını görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin taş attığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir