AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içen görmek

Kahve falında süt içen görmek

Kahve falında süt içen görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, başarıların çoğalacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında süt içen gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında biberonla süt içirmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında süt içip kusmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğe süt içirmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında birine süt içirmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt içeni görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında süt içen görmek varını yoğunu kaybedeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini süt içerken görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir