AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ köpek eti görmek

Kahve falında çiğ köpek eti görmek

Kahve falında çiğ köpek eti görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ köpek eti gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Kahve falında çiğ köpek eti görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ köpek eti yemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş ve çiğ et görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek düzeninin sarsılacağına, önün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir