AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopan parmağı dikmek

Kahve falında kopan parmağı dikmek

Kahve falında kopan parmağı dikmek sorumlulukların azalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, günah işlemekten korunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopan parmağı dikmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında kopan parmağı dikmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak dikmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, emeğinden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara menekşe dikmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek onlara çok bağlı olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğneyle bişey dikmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm bağı dikmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ağacı dikmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir